Γενικά για το Larissa24x7

Πως προβάλονται οι ειδήσεις στο Larissa24x7;

Οι ειδήσεις που προβάλλονται στο Larissa24x7 είναι μια υπηρεσία στην οποία οι τίτλοι ειδήσεων για τη Λάρισα και τις γύρω περιοχές συλλέγονται και ομαδοποιούνται αποκλειστικά από αλγόριθμους χωρίς καμία ανθρώπινη παρέμβαση. Η υπηρεσία επιτρέπει στους επισκέπτες να διαβάσουν αλλά και να συγκρίνουν τον τρόπο με τον οποίο οι διάφορες τοπικές ενημερωτικές ιστοσελίδες αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας παρουσιάζουν τις ίδιες ειδήσεις.

Διαθέτει το Larissa24x7 δική του ειδησεογραφική ομάδα;

Το Larissa24x7 δεν διαθέτει δημοσιογραφική ομάδα ή συντάκτες και δεν παίρνει κάποια θέση, ιδεολογική ή άλλη, στο τρόπο που εμφανίζονται τις ειδήσεις. Όλες οι ειδήσεις που παρουσιάζονται επιλέγονται αυτόματα ειδικούς ειδησογραφικούς αλγόριθμους από ελληνόφωνες ειδησεογραφικές διαδικτυακές πηγές και blogs που έχουν παρουσία στο διαδίκτυο και ιεραρχούνται αυτόματα μέσω των αλγορίθμων χωρίς καμία ανθρώπινη παρέμβαση.

Τι άλλο μπορώ να βρω στο Larissa24x7;

Το Larissa24x7 προσπαθεί να συγκεντρώνει και άλλες ενημερωτικές ενότητες όπως είναι ο καιρός, φωτογραφίες της Λάρισσας και της ευρύτερης περιοχής, συνδέσμους προς ιστοσελίδες με ιστορικό περιεχόμενο.
Τελευταία προσθήκη στο Palo αποτελεί η ενότητα με τις αγγελίες στην οποία μπορείτε να βρείτε συγκεντωμένες αγγελίες από όλα τα μέρη της Ελλαδας.

Μάθετε τι είναι το Larissa 24x7 διαβάζοντας αυτό το σύντομο κείμενο με ερωτήσεις και απαντήσεις
Scroll to Top